07-06-2018

Стоматологія переживає справжній бум у своїй спеціальності, адже зараз стали доступні багато послуг, які раніше були недосяжні клієнтами. Тепер нові технології оточують всюди, наприклад, стали можливі навіть відновлення кісткової тканини, обробка лазером кореневих каналів і багато іншого.

Нові технології в стоматології

Що ще може запропонувати стоматологія:

• Використання мікроскопа при лікуванні каналів зубів;

• Стабілізація ясен гіалуроновою кислотою;

• Пластика вуздечки лазерів;

• Лікування зубів уві сні;

• Комп'ютерна томографія і анестезія;

• Стерилізація озоном і багато іншого.

Тепер стоматологія зробила крок далеко вперед і пропонує навіть перегляд улюблених фільмів під час лікувальної процедури. Серед усіх стоматологій Києва можна виділити стоматологічну клинику Люмі-Дент https://www.lumident.kiev.ua/ua. Ця стоматологія в Києві одна з найбільших та найпрофессійніших платних приватних стоматологій в Україні. Клініка Люми-дент чекає своїх клієнтів у зручний час.

Тепер можна отримати зубні протези буквально через годину після відвідин лікаря, а не за безліч болісних візитів. Технології доповненої реальності для моделювання дозволяють поліпшувати навчання лікарів, і вони можуть застосовувати свої знання на практиці, а комп'ютерне конструювання і 3D друк допомагають їм втілювати задумане.

Розробки з усього світу, новітнє обладнання, передові методики, все це використовується в клініці прямо зараз. Тепер не доведеться чекати відвідування стоматолога з жахом, воно давно перетворилося в лікування з задоволенням.

Чому в передовій клініці лікується краще:

• Це можливість отримувати допомогу найвищої якості;

• Лікування без болю, якісне і не приносить неприємних наслідків;

• Можливість постановки вірного діагнозу, з подальшим застосуванням всіх можливих технологій для вирішення проблеми.

Зрозуміло, кожен пацієнт отримує повний комплекс послуг, який дозволяє вирішити проблему імплантації або лікування зубів. Для тих, хто особливо піклується про цілісність емалі можна звернутися за глибоким фторуванняv.

Природна імплантація, плазмоліфтінг, комп'ютерне моделювання усмішки і багато іншого. Складно перерахувати всі можливості клініки, тому краще з проблемою звертатися особисто. Досвідчені стоматологи і хірурги вирішать будь-які запити пацієнтів, причому в найкоротший термін.

Цифрова зуботехнічна лабораторія створює зубні протези, і капи в реальному часі, що дозволяє скоротити відвідування клініки до мінімуму. Друк індивідуальних протезів для імплантації, кап для відбілювання зубів або зміни прикусу дозволяє пацієнтам отримати ідеальну продукцію. Вона створена буквально за їх розміром, що дозволяє уникнути незручності, натирання ясен і інших проблем.